Повернутися до звичайного режиму

Магія малюнку Марини Скоробагатько

Нещодавно до дитячої бібліотеки завітала чернігівська дитяча письменниця Тетяна Пакалюк. Авторка подарувала бібліотеці дві свої нові книги: "Егоїстка" та "Пригоди малого Укропчика". Перша з них присвячена волонтерці, санінструктору Ірині Іванюш та всій героїчній українській молоді. Друга - мужній українській льотчиці Надії Савченко. Гарному читанню творів сприяють прекрасні ілюстрації менянки Марини Скоробагатько.

На черговому засіданні "Сімейного вулика" бібліотекарі презентували нові патріотичні твори Тетяни Пакалюк. Гостею клубу цього дня була художниця Марина Скоробагатько. Багато хто з присутніх вперше познайомився з автором пречудових ілюстрацій казок Тетяни Пакалюк та Марини Бордонос. Беручи книгу до рук, дитина в першу чергу звертає увагу на яскраві малюнки і тому твори цих авторів дуже популярні серед маленьких відвідувачів бібліотеки.

Марина Михайлівна розповіла про свій творчий шлях, про співпрацю з авторами, та про сам процес "оживання" казки у малюнках. Під час розмови присутні дізнались, що художниця є самоучкою, своєму ремеслу нігде не навчалась, дар такий має від природи. Вся аудиторія захопливо роздивлялась ескізи малюнків олівцем, картини та книги - саморобки.

/Files/images/dityacha/IMG_8078.JPG

/Files/images/dityacha/IMG_8086.JPG

/Files/images/dityacha/IMG_8094.JPG

/Files/images/dityacha/IMG_8096.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 476

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.