Дощові та сонячні книги для вас!

Що допоможе покращити настрій, коли замість очікуваного літнього сонечка на вулиці холодно і дощить? Звичайно, цікава книга! Отож, пропонуємо тематичну підбірку. Книги всі абсолютно різні, але назвою пов’язані з погодними явищами.

Дара Корній, Тала Владмирова «Крила кольору хмар»

Ада росла без матері, а батька взагалі не знала. Вона навіть не здогадувалася, що народилася в сім`ї янголів і стала вигнанницею, сірим янголом. Ні добро, ні зло не беруть її на свій бік. Але настав час робити вибір.
Що обере Ада — темну чи світлу сторону?

Алина Знаменская «Пленница дождя»

Скінчилося дитинство, віддзвенів останній шкільний дзвінок ... Попереду - довгоочікуване доросле життя. Захоплююче, як пригодницьке кіно, повне пристрасті, як любовний роман ... Дві дівчини, ще вчора незнайомі, безоглядно поспішають у вируючу круговерть життя великого міста.

Свято нічних вогнів ... Чи виправдає воно очікування двох метеликів? Чи вдасться Насті і Саші уникнути таких випробувань, як зрада коханого чоловіка і підлість сильних світу цього? І чи існують на світі справжня дружба і справжнє кохання?

Сюзан Руа «После грозы»

Шарлотта - молода дівчина, яка втратила коханого, не встигнувши навіть сказати про дитину. Після грози сонце світить яскравіше! Теплими променями воно пестить траву, яка тепер здається зеленішою. Часом, щоб це помітити, потрібно просто відкрити очі. Але чи захоче Шарлотта прокинутися від тривалого сну, навіяного минулим?

Анастасія Вінник «Коли повертається веселка»

Історія не поступається кращим творам Л. Дашвар, Н. Гурницької та І. Роздобудько!
Таню розбудив телефонний дзвінок редактора. Виявляється, вона стала відомою після останньої статті. Але жінка лише сумно посміхнулася. Колись вона мріяла стати відомою журналісткою, але… Маленька пухлина в мозку позбавила барвів її життя. А потім може й відняти його. У Тані зовсім мало часу та дуже багато справ.

Светлана Талан «Согретые солнцем»

Три сестри, три різні долі - все як у казці. Перша сестра вийшла заміж за бізнесмена, який ніколи її не любив, зраджував і в гріш не ставив. А коли вона завагітніла - звинуватив у зраді ... Друга сестра наперекір батькам пов'язала своє життя з невиліковно хворим хлопцем. А третя поїхала на заробітки за кордон. Там, далеко від дому, у неї зав'язався жагучий роман. Повернувшись додому, вона дізнається, що вагітна ... Всупереч попередженням лікарів вона народжує «сонячну дитину». Але радість материнства триває не довго, і малюк залишається сиротою ...

У своєму останньому листі мати просить своїх сестер подбати про найдорожче, про свою дитину. Але чи зможуть вони забути старі чвари, переступити через власну гордість заради маленького серця, якому так потрібні любов і тепло ?

Василь Шкляр «Чорне сонце»

Російсько-українська війна — очима бійця полку «Азов»! Хто і навіщо затягує криваву драму? Чому гинуть найкращі? Чому місцеві вважають своїх визволителів ворогами? Яким наш герой бачить майбутнє Вітчизни? Глибока, сповнена смутку, болю й надії оповідь хлопця, якого честь і сумління змусили взяти до рук зброю.

Мария Беседина «Солнечый ветер»


Історія сучасної Попелюшки, а правильніше - бідної дівчини з хорошими принципами і життєвою позицією, яка вірить в чисте і єдине кохання, і готова йти до своєї мрії.

Татьяна Успенская «Украли солнце»

Кохання...

Ілюзія?

Казка?

Гарна брехня?

Або - вища правда людського буття, над якою не владні ні час, ні жахливі капризи історії, ні труднощі, ні відстані?

Кожному чоловікові і кожній жінці треба буде розв'язати це для себе.

Вибір буде нелегким, - але саме від нього залежить все наше подальше життя ...

Марьяна Романова «Солнце в рукаве»

Роман "Сонце в рукаві" - це психологічне розслідування. Чому деякі люди не сміють бажати більшого? Головна героїня, доросла і недурна городянка, відчуває себе нещасною і розгубленою. Вона живе ніби за інерцією і начебто чуже життя. Поки нарешті не зустрічає людину, яка допомагає зрозуміти, чому все це з нею відбувається. Це книга не про любов. У ній немає хеппі-енду. Але приготувавши концентрат гіркоти, автор все-таки залишає післясмак сонця.

І, на закінчення, феєрверк поетичних збірок: Олексій Довгий «Доторки блискавки», Ніна Заболотна «Десь за дощами», Петро Куценко «Благословення пізньої грози», Дід Іван «Зійди, зійди, сонечко»,Віктор Божок «Квітування грози» Анатолій Близнюк «Схід сонця не проспи».

/Files/images/IMG-9eefd6f9bd1dbf598588c046adf0f6ad-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.